Remondis SE & Co. KG – niemieckie przedsiębiorstwo z sektorów: zbiórki i przetwarzania odpadów, gospodarki wodno-ściekowej i oczyszczania miasta.
Jest firmą rodzinną założoną w 1934 r., do 2005 działającą pod nazwą Rethmann. Jest największym przedsiębiorstwem gospodarki odpadami i recyklingu w Niemczech, z dużym udziałem w rynku w Polsce
Za tą stawkę nie mam zamiaru juz segregować śmieci.Bedzie wszytko trafiać do jednego kosza.A niech się tylko firma Hak spóźni z odbiorem i znowu będą pełne kosze to będą robione zdjęcia i skargi do organów odpowiednich
Najdrozsze miasto w regionie ... Woda smieci podatki a perspektyw brak
Brawo radni! A teraz proszę przegłosować jeszcze jedną podwyżkę diet dla siebie i można kończyć dzień.
Ja ubolewam ze nie jest 50pln a wiecie czemu? Bo przy urnach wyborczych nie robi to nikomu różnicy skoro są wybierane te same osoby które nic nie wnoszą poza podwyżkami?! Tak się wybiera mniejsze zło jak to powiada mój sąsiad! Tylko do śmiechu coraz mniej powodów!
No super,może by tak radni zainteresowali się jak wyglądają śmietniki ciągle przepełnione,a segregacji to już w ogóle nie ma.
Służalczość tej rady jest porażająca. Oni chyba liczą że ich Krzysiu z powrotem wybierze, na ludzi to już nie liczcie. Mam nadzieję że was już nie ma, i nigdy nie będzie w radzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!